© 2015 - 2020, Pcspillguide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
PCspillguide.no - Komplett.no: Nettbutikk anmeldelse
Komplett.no: Nettbutikk anmeldelse
Komplett.no har i mange år nå vært landets største nettbutikk når det kommer til elektroniske produkter som datamaskiner, spillkonsoller, foto, mobiltelefoner og så videre.

De seneste årene har nettbutikken også gjort seg kjent for sine kraftige datamaskiner, der «Komplett Gamer» har blitt en merkevare som de fleste gamere kjenner seg igjen i.

Her snakker vi nemlig om ferdigbygde PC-er, som er tilpasset den kresne gamer. Komplett har et dedikert team av spillere og dataeksperter som setter sammen ulike PC-pakker under Komplett Gamer-navnet.

Her følger alt man trenger for å komme i gang med spillingen med, inkludert tastatur, mus, skjerm og så videre. I tillegg kan du tilpasse pakken selv dersom du har individuelle ønsker.

Komplett Gamer kommer i mange forskjellige prisklasser og varianter. Er du virkelig kresen (og har stor lommebok), så anbefaler vi Komplett Gamer Premium eller Xtreme.

Her får du det beste av det beste, og virkelig rå ytelse når du skal spille PC-spill. Men også du som er en gjennomsnittlig dataspiller kan dra nytte av Komplett Gamer, gjennom de enkleste stasjonærmaskinene som allikevel klarer å kjøre de nyeste og beste spillene.

Komplett.no tilbyr utover dette et stort sortiment med utstyr til PC-spilling. De selger det nyeste av gamingutstyr som er tilpasset ulike spill, og har naturligvis også de nyeste spillene.

Kort oppsummert får du altså tak i det meste du trenger hos Komplett.no når du er en dedikert PC-spiller. Og hvis det ikke finnes her, så betyr det sannsynligvis at det ikke er noe du har bruk for!


Kontakt oss
Nettbutikker
Spillanmeldelser
PCspillguide.no
Annonse
Følg oss på facebook
PCspillguide.no
Komplett
G2A