© 2015 - 2020, Pcspillguide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
PCspillguide.no - Dead by Daylight
DEAD BY DAYLIGHT
Dead by Daylight er et spennende multiplayer-spill for de voksne spillerne. Det bruker et nokså velkjent konsept fra flere andre multiplayer-moduser i velkjente skytespill, men gjør noe helt spesielt ut av det.

I Dead by Daylight spiller man 4 mot 1 – der den ene personen inntar rollen som den gale drapsmannen, mens de resterende fire spillerne skal prøve å komme seg igjennom natten uten å bli fanget, torturert eller drept.

Dead by Daylight spilles i tredjeperson hvis man spiller som en av de overlevende, og er minst like spennende som det er nervepirrende. Drapsmannen får nemlig spille i FPS-modus – First Person Shooter.

Jobben din blir da å finne de fire overlevende før de kommer seg ut av drapssonen, og når du fanger de, så ja… da har du ulike muligheter for å ende smertene deres.

Dead by Daylight byr altså på unike muligheter for samarbeid, og er en utfordring enten man spiller alene eller på lag.

Som overlevende kan man nemlig velge om man vil planlegge rømmingen sammen, eller om man bare stikker for seg selv. Som i enhver dårlig skrekkfilm, med andre ord!

Hver eneste bane blir tilfeldig generert, så du kan aldri forberede deg på flukten – noe som gjør det hele ekstra spennende.

Følelsen av at du aldri føler deg helt trygg er nervepirrende, og gjør Dead by Daylight til et helt unikt «survival horror»-spill som kan nytes sammen med venner og bekjente.

Det er absolutt verdt et forsøk hvis du liker denne sjangeren.


Kontakt oss
Nettbutikker
Spillanmeldelser
PCspillguide.no
Annonse
Følg oss på facebook
PCspillguide.no
Dead by Daylight
G2A