© 2015 - 2020, Pcspillguide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
PCspillguide.no - Backpacking i Sør-Amerika
Backpacking i Sør-Amerika
Hvis du enda ikke har reist som backpacker i Sør-Amerika, bør du gjøre det! Sør-Amerika er et stort kontinent, som byr på en masse forskjellige reiseopplevelser. Les her, hvor du får de beste råd til backpacking i Sør-Amerika.

Du kan bruke flere år på å oppleve Sør-Amerika som backpacker, og du får helt sikkert lyst til å reise tilbake igjen, når du først har kjent på den den avslappede stemning og det gode humøret.

Opplev det festlige og fargerike karnevalet i Brasil, verdens største regnskog, Amazonas, inkastien til Machu Picchu, dyrelivet på Galapagosøyene, det nydelige Iguazu-fossefall eller verdens største sandslette Salar de Uyuni.

Backpacking i Sør-Amerika er en fantastisk opplevelse uansett hvilket land du velger. Det er mange toppattraksjoner i Sør-Amerika, som du ikke har lyst til å gå glipp av. Men pass på at du ikke kommer til å planlegge for mye på din backpacker reise til Sør-Amerika.

Mange forbinder backpacking med frihet og muligheten for å planlegge hele reisen selv. Men da befolkningen i Sør-Amerika snakker spansk, kan det være utfordrende å kommunisere med de lokale.

Infrastrukturen er dårlig flere steder, og du kan oppleve en usikkerhet flere steder, hvis du reiser alene som backpacker. Ved å reise som backpacker i en gruppe, får du alle de fantastiske opplevelser uten å føle deg utrygg.

Du kan for eksempel reise med et erfarent reisebyrå, som kjenner Sør-Amerikas land godt. Da slipper du å planlegge alt selv.

De sørger for at det er kontroll over transport, overnattinger, aktiviteter og mat.

Adventureno tilbyr et hav av gruppereiser til Sør-Amerika med forskjellige kombinasjonsmuligheter, slik at du selv kan sammensette din drømme backpacker reise til Sør-Amerika.

Sjekk ut reisekalenderen på Adventureno sin hjemmeside, for å se når du kan reise.

Du finner flere backpacker reiser med Adventureno her.
Kontakt oss
Nettbutikker
Spillanmeldelser
PCspillguide.no
Annonse
Følg oss på facebook
PCspillguide.no
Backpacking i Sør-Amerika
G2A