The Culling

Er du fan av spill som H1Z1 eller serier som The Hunger Games? I så fall kommer du til å falle pladask for The Culling, som er et moderne multiplayer-spill med fokus på «survival». Her sendes nemlig 16 spillere ut på en øde øy, med kun ett mål for øyet – nemlig å overleve. Og hvordan gjør man det når femten blodtørste spillere vil drepe deg? Jo, du finner det beste våpenet og gjør slutt på motstanderen før det motsatte skjer.

The Culling kan enten spilles alene, eller i lag på to, og en kamp varier i omtrent 20 minutter. Vinneren av hver runde er den spilleren eller det laget som står igjen til slutt, etter å ha drept alle motstanderne. Det er altså et intenst spill som krever både ferdigheter, flaks og ikke minst litt tilfeldigheter for at man skal vinne.

Det finnes hele 24 ulike våpen å velge imellom, med alt fra kniver til øks, sverd og spyd. Enkelte våpen er naturligvis kraftigere enn andre, men hastighet og andre faktorer kan også være avgjørende. Her må man altså velge våpen med omhu! Det finnes også avstandsvåpen som bil og bue og enklere skytevåpen, så her er det mange muligheter for å knerte fienden.

The Culling byr også på ekstra strategiske elementer gjennom bruk av feller og gjenstander man kan plukke opp på øya. Hver spiller kan dessuten velge 3 fordeler blant et stort utvalg, slik at det kan tilpasses ens egen unike spillestil. En meget spennende opplevelse!

the-culling

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *