Team Fortress 2

Team Fortress 2 er et humoristisk FPS-spill i en noe annerledes stil enn hva man kanskje er vant med fra denne sjangeren. Det er utviklet av Valve, og er oppfølgeren til det populære spillet med samme navn som opprinnelig ble lansert i 1996 som en modifikasjon til enda mer populære Quake. I Team Fortress 2 er fokuset på lagspill og multiplayer stort, og det har i mange år vært en meget populær tittel gjennom Valves STEAM-plattform.

I spillet kan man velge mellom ulike karakterer innenfor forskjellige klasser, der alle har sine spesifikke oppgaver og roller i kampens hete. Team Fortress 2 byr på kamper mellom to lag, og er en forholdsvis typisk FPS-spill, men med en tegneserieaktig grafikk som gjør hele opplevelsen morsom.

Spillet kan best beskrive som et actionpakket lagspill der humor står sterkt og sentralt. Per dags dato er det et spill som er helt gratis å spille, slik at det absolutt er verdt en sjanse. Du kan legge igjen penger gjennom mikrotransaksjoner som kan by på en bedre spillopplevelse, men som ikke er nødvendig for å få maksimalt utbytte av spillet. Kanskje sees vi på en eller annen kamparena, soldat!

Team Fortress 2

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *