SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE

Stikk ut din egen kurs for å ta hevn i et nytt eventyr fra FromSoftware, utvikleren bak Dark Souls-serien. Ta hevn. Gjenopprett din tapte ære. Drep oppfinnsomt.

Sekiro: Shadows Die Twice vant «Best of gamescom» og «Best Action Game» under 2018 og er det nye eventyret fra FromSoftware, som står bak Bloodborne og Dark Souls-serien. Stikk ut din egen kurs for å ta hevn i dette nye actioneventyret.

Sekiro: Shadows Die Twice er du «Den enarmede ulven», en lemlestet kriger som har falt i unåde, men blitt reddet på dødens rand. Du får i oppgave å beskytte en ung adelsmann som er den siste etterkommeren i en eldgammel familie, noe som tiltrekker seg mange fiender, blant annet den farlige Ashina-klanen. Når den unge adelsmannen blir fanget, må du legge ut på en farlig reise for å gjenvinne din tapte ære, og ikke engang døden selv kan stoppe deg.

Utforsk Sengoku-Japan på slutten av 1500-tallet, en brutal periode der du konstant må kjempe på liv og død og møter skremmende fiender ansikt til ansikt i en mørk og merkelig verden. Bruk et arsenal av livsfarlige proteser og ninjaferdigheter mens du blander sniking, vertikal bevegelse og brutale nærkamper.

Ta hevn. Gjenopprett din tapte ære. Drep oppfinnsomt.

Sekiro™: Shadows Die Twice trailer:

Tilgjengelig: 22. mars

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *