Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege er det nyeste tilskuddet i den populære Tom Clancy-serien, som i mange år har blitt sett på som en av de beste skytespillseriene på markedet. Rainbow Six er kjent for sine taktiske varianter der spilleren inntar rollen som et spesialtrent antiterroristlag med mange spennende oppdrag på si.

I en verden der terrorisme blir en stadig større trussel, så er det svært spennende å oppleve en slik antiterrorstyrke fra nært hold – selv om det bare er et spill og alt som foregår er fiktivt. For deg som setter pris på et skytespill med mange taktiske elementer, der valgene du tar kan være svært avgjørende, så er nok Rainbow Six: Siege det beste valget av actionspill i 2015.

Rainbow Six: Siege vil nok oppleves som kjent og kjært for de som har spilt tidligere spill i serien, samtidig som det er innovativt og har nyheter nok til at det er verdt et kjøp. Spillet er mer komplett og avansert enn tidligere utgivelser, og det er helt klart en viss balanse mellom all skytingen og de taktiske elementene. Her nytter det ikke bare å leke «rambo»!

Rainbow Six: Siege ble lansert i desember 2015 og mottok delte meninger fra kritikerne, men generelt er man nok enige om at dette er et spill som er verdt en sjanse.

Rainbow-Six-Siege

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *