Om oss- PCspillguide.no

Vil du få med deg det siste innenfor dataspill? Er en PC like mye spill som arbeidsstasjon for deg, og vil du ha guider, tips og anmeldelser av de ferskeste og beste spillene? I så fall bør du ta turen innom det nylanserte nettstedet PCspillguide.no, som tar for seg nettopp dette.

Her kan du nemlig få med deg alt som skjer og rører seg i dataspillenes verden – fra de siste nyhetene om de gigantiske høstlanseringene som skjer hvert eneste år, til anmeldelser av det kommende Call of Duty-spillet. På PCspillguide.no går du ikke glipp av noe, og nettstedet har som mål om å formidle de ferskeste nyhetene om PC-spill på norsk.

Dersom du spiller mye PC-spill vil du også kunne dra nytter av en egen seksjon med guider og tips. Her vil det legges ut komplette guider til de mest populære spillene, men også enklere tips og triks som kan forenkle eller gjøre spillingen morsommere. Kanskje finner du også noen praktiske juksekoder som du kan benytte deg av for en litt spesiell opplevelse i favorittspillet ditt.

Ved å legge til PCspillguide.no i dine bokmerker vil du fremover sikre deg all relevant informasjon om det som skjer og rører seg i spillverdenen. Enten du liker å benke deg foran skjermen, time etter time med World of Warcraft, eller rett og slett foretrekker noen kjappe skyterunder med Counter-Strike: Global Offensive – så er PCspillguide.no nettstedet for deg.

Velkommen skal du være til et nytt, norsk community som samler alt det beste fra PC-spill!

pcspillguide-2015

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *