Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Metal Gear Solid-serien er kjent for svært mange spillere allerede, og de populære snikespillene stammer så langt tilbake som fra 90-tallet. Siden den gang har svært mye skjedd med serien, men den populære hovedkarakteren «Solid Snake» er fortsatt i hovedrollen – og gjør fortsatt det han best kan. Nemlig å utføre taktiske vanskelige oppdrag der både sniking og bruk av avanserte våpen er inkludert.

Metal Gear Solid V: Phantom Pain satser dessuten på å gi serien nytt liv gjennom å ta en ny vending. Friheten i spillet skal være større enn hva noen tidligere spill i serien har gitt oss, samtidig som oppdragene skal være mer gjennomtenkte, utfordrende og ikke minst spennende enn tidligere. Kort oppsummert skal det altså være mer av det samme – bare mye bedre – samtidig som mye er nytt og innovativt.

Spillet ble lansert i september 2015, og det tok ikke lange tiden før positive anmeldelser haglet inn. På nettstedet Metacritic har spillet blitt vurdert til imponerende 95 av 100 poeng, basert på anmeldelser fra eksperter over hele verden. Det er altså en tydelig indikasjon på at dette er et spill du bør få med deg, enten du er tidligere fan av Metal Gear Solid-serien eller ei.

Mens Metal Gear Solid-serien tidligere har vært eksklusiv for Playstation-spillere, så er Metal Gear Solid V: Phantom Pain tilgjengelig på flere formater. Naturligvis kan vi PC-spillere også kose oss med spillet, og vi må jo si at Solid Snake tar seg fantastisk ut på en bra spill-PC.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *