Just Cause 3

Just Cause 3 er oppfølgeren til de to populære «åpen verden»-actionspillene som i mange år har underholdt spillere verden over. Toeren kom så langt tilbake som i 2010, så det er utvilsomt et etterlengtet gjensyn når Just Cause 3 lanseres i desember 2015. Det vi kan love deg er at det blir mer frihet, større eksplosjoner og enda mer galskap enn i de tidligere spillene.

Just Cause 3 er et typisk «sandkassespill» der du selv står ansvarlig for å lage moroa. Her kan du bevege deg fritt rundt i en stor og åpen verden med massevis av utfordringer, og du velger selv om du vil følge historien og gjøre de oppdragene som er tilgjengelige, eller om du bare vil slippe deg løs og sprenge ting, sette fyr på bygninger, trekke fly etter biler og så videre.

Den enorme friheten er nok det som gjør at Just Cause 3 er såpass appelerende som det er. Men går man kanskje lei? Vi kan avsløre at vi ikke har gjort det så langt, og det faktum at man har over 1000 kvadratkilometer med areal å utforske gjør det ikke særlig lite interessant. Det tropiske klimaer med mange varierende områder er både spennende å utforske og nydelig å se på.

Følgelig anbefaler vi Just Cause 3 til både nye og gamle spillere – happy gaming!

Just Cause 3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *