H1Z1

Hva vil du gjøre når zombie-apokalypsen blir reell – vil du gjemme deg på et trygt sted, eller vil du kjempe mot både monstre og mennesker og gjøre det som skal til for at du og dine nærmeste får de ressursene de trenger? Akkurat det er problemstillingen i H1Z1, som er et «zombie survival spill» der du sammen med andre spillere skal kjempe om å være den som overlever apokalypsen.

H1Z1 er altså et online multiplayer-spill som finner sted i en stor, åpen verden. I det øyeblikket man «spawner» så er det alle mot alle, og her må man selv legge en strategi for å overleve kampen. Ulike trusler venter, og du må finne både våpen, mat og medisin for å i det hele tatt ha en sjanse til å overleve den kommende tiden.

Spillet er utviklet av Daybreak Game Company, og det som er verdt å nevne er at H1Z1 fortsatt er i en åpen test-fase. Med andre ord vil det nok skje mye spennende frem til spillet er ferdiglansert – men allerede nå kan du kose deg med kamper mot andre spillere i det som er et unikt spillkonsept, der både multiplayer, survival og action møtes i en spennende kombinasjon.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *