Fallout 4

Når verden til slutt går under etter en atomkrig, hvordan kommer det da til å se ut for menneskeheten? Dette er et scenario som er høyst reelt, og som er hovedfokuset i Fallout 4. Her inntar man rollen som en overlevende 200 år etter at verden ble rammet av en atomkrig, i åpen verden som kan oppleves både fra førstepersons- eller tredjepersons synsvinkel.

Fallout 4 er en av de største spillanseringene i 2015, og har fått utmerket kritikk av de fleste anmeldere. Både grafikk, historie og det unike gameplayet er det som trekkes frem som de aller beste punktene med spillet. Fallout 4 kan best regnes som et sandkassespill i en åpen verden der spillerens frihet til å gjøre valg og forandre spillets historie er stor. Her møter du på mange utfordringer, både i form av moralske valg, heftige kamper og gjennom en dyp historie.

Spillet har også et level-system som gjør det engasjerende å fortsette historien. Du låser stadig opp nye muligheter, nye våpen og nye ferdigheter, som gjør at variasjonen er stor igjennom spillets gang. For deg som liker eventyrspill med en god historie og naturligvis store mengder med action, så er Fallout 4 helt klart en av årets «must have»-titler. Dette er et spill du ikke vil gå glipp av dersom du liker store spillanseringer!

fallout4

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *