Dota 2

Dota 2 er et onlinebasert arena-spill som er utviklet av Valve. Det ble lansert i 2013 og er et av de mest populære multiplayer-spillene per dags dato, og det er en oppfølger til den populære modifikasjonen DotA. Denne ble opprinnelige lansert som en modifikasjon til spillet Warcraft III tidlig på 2000-tallet, og oppfølgeren bringer den populære sjangeren til nye høyder.

I Dota 2 spiller man ulike kamper mellom to lag á fem spillere, der alle kontrollerer hver sin base på et kart. Ditt lag vinner dersom dere klarer å ødelegge alle de «viktige» bygningene til motstanderne. Dette gjøres ved bruk av ulike helter (DotA 2 har totalt 110 forskjellige helter) der hver enkelt karakter har sine egne unike egenskaper og talent.

Men samtidig så handler Dota 2 om mer enn å bare styre helter – man er nødt til å samle inn gull, gjenstander og erfaringspoeng for å ta heltene sine til høyere nivå. Spillet har også mange datastyrte fiender, og er generelt en strategisk utfordring.

For deg som elsker multiplayerspill og liker det å samarbeide med andre, samtidig som du setter pris på fantasy-elementer, så er Dota 2 helt klart et spill du kommer til å sette pris på.

dota-2

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *