DOOM

Med mindre man har bodd i en hule på 90-tallet og starten av 2000-tallet, så har man hørt om PC-spillserien Doom. Denne serien definerte førstepersons skytespill da den ble lansert på midten av 90-tallet, og gjorde også stor suksess med de to oppfølgerne som fulgte i tiden etterpå.

I 2008 ble det annonsert at Doom 4 var under utvikling, og det er altså spillet vi nå kjenner som «Doom». Det ble lansert i mai 2016, og er altså en slags ny start for den populære spillserien. Spillet minner mye om de opprinnelige titlene i serien, men har mer fokus på kjapp action og større arealer enn hva man så i de tre første spillene.

Kanskje er det de tekniske begrensningene som har gjort dette mulig, men det ser i alle fall langt bedre ut enn hva det gjorde tidligere. For fans av serien vil man virkelig dra kjensel på klassiske Doom-elementer, bare at grafikken nå holder moderne kvalitet.

Single player-kampanjen er også en spennende gjennomspilling, med herlig gameplay og en bra story. 2016-utgaven av Doom byr også på multiplayer, som er morsomt en stund, men ikke like bra som enspillerdelen i lengden. Dog er heller ikke enspillerdelen alt for lang, så det er greit å ha noe å kose seg med i etterkant.

Bør du kjøpe Doom? Helt klart, hvis du er tidligere fan av serien. Hvis ikke? Tja, hvorfor ikke. – Trenger du en ny gaming pc? Da kan du ta opp forbrukslån!

doom

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *