Call of Duty: Black Ops III

Er det en ting som er like sikkert som at det blir en regnfylt sommer i Norge, så er det at det kommer et nytt spill i Call of Duty-serien når året nærmer seg slutten. Serien er en av verdens aller mest solgte, og er spesielt populær blant norske ungdommer. Når vi nå skriver 2015 så har vi kommet til det tredje spillet i den populære Black Ops-serien, som er en del av Call of Duty-serien utviklet av Treyarch.

Black Ops III har man lenge hatt store forventinger til, og det er ingen tvil om at spillet leverer. Både når det kommer til den engasjerende single player-delen, men også i multiplayer leverer Black Ops 3 varene. Call of Duty har de siste årene primært vært et spill med fokus på flerspiller, og det er spesielt på denne biten at vi kan si oss fornøyd med skytespillet. Her er det taktisk action på høyt nivå, med flott grafikk, varierte moduser og mange muligheter.

I Call of Duty: Black Ops III blir vi tatt med hele 40 år etter hendelsene i Black Ops II, noe mange nok vil synes er et noe langt sprang. Men med krigføring i 2065 er det mange spennende muligheter, med moderne teknologi og våpen. På denne måten føles Call of Duty: Black Ops III noe unikt i forhold til tidligere spill i serien, og kan varmt anbefales.

Call of Duty-2

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *